Turun Kiskoliikennekerho ry

Kiskoliikennekerhon toiminta

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kiskoliikenteen eri muotoja harrastavien yhdyssiteenä Turun seudulla. Yhdistyksen säännöt ovat liitteenä: Kiskoliikennekerhon säännöt

Siitä mistä kaikki alkoi

Perustamiskirja:  Tästä kaikki alkoi

Kokouskutsut ja tiedotukset

Kerhon Tk3-1108 on vihdoin siirretty paikkaan, jossa se on kuin kotonaan. 2.6.2023 veturi siirrettin Hyvinkään varikolle, jossa se on tarkoitus kunnostaa käyttökuntoon Sinisten vaunujen ystävät ry:n toimesta. Samalla vastuu veturin ylläpidosta ja säilytyksestä siirtyi ko yhdistykselle. Ohessa kuva uudessa ympäristössä: images/IMG-20230602-WA0000.jpg. Kuva on J P Viitasen. Veturissa on piippu paikallaan 4.6.: images/IMG-20230604-WA0000.jpg. Kuva on Lasse Tauriaisen. Katso myös Tk3-1108-pikalinkki sivupalkista. Se sisältää kuvia ja tarinaa veturin luovutuksesta.

Frej Reinholmin juttu Turun aseman autolastauspaikan vaiheista: Files/Henkiloautojenlastaus.pdf

Olli Savelan jutut Kupittaa-Itäharjun vaiheista: Files/Kupittaa-Itaharju.pdf. Files/kupittaa.pdf

Olli Savelan juttu Vectronista: Files/sarja 3103.pdf

Vuoden 2024 jäsenmaksut: Syyskokouksen päätöksen mukaan jäsenmaksuksi vuodelle 2024 määriteltiin 40,00 €. Jäsenmaksut maksetaan postitetulla pankkisiirrolla. Jäsenmaksunsa maksaneille toimitetaan vuoden 2024 Resiinalehden vuosikerta, joka käsittää 4 eri lehteä. Tenderi-lehti julkaistaan ainoastaan kerhon internet-sivulla, josta se on ladattavissa.

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 27.3.2024 yhdistyksen kerhohuoneella klo 18.00 alkaen.

Tervetuloa rakentamaan uutta kerhorataa! Kerhorata käsittää sekä kaksi- sekä kolmivirtakiskotuksen. Myös N-mittakaavan rata on käytettävissä.

Jos kerholaisilla on (pienois-)rautatie- tai ratikka-aiheisia DVD-videoita, niin niitä voidaan katsella kerhoilloissa porukalla suuresta videomonitorista.